Direct boeken?

Verhuislift huren Sittard Geleen

Gaat u verhuizen in Sittard-Geleen? Dan kunt u tijdens de verhuizing een verhuislift huren. Bij Lift-express.nl krijgt u de hulp en ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Sittard Geleen

Verhuislift huren in Sittard-Geleen

Sinds kort zijn we ook in uw regio actief en bieden wij onze diensten aan in zowel de oostelijke als ook in Sittard-Geleen in de westelijke mijnstreek.

U huurt bij ons heel eenvoudig op uurbasis (vanaf 1 uur) een verhuislift. Of het nu is voor een complete verhuizing of voor een groot meubelstuk dat niet via het trappenhuis naar binnen gaat, een verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, is de oplossing voor u.

Onze verhuislift wordt  bediend door een ervaren operator, behalve het bedienen van de lift werkt hij ook mee als verhuizer, hij laadt respectievelijk ontlaadt het platform en zorgt dat al uw spullen veilig in de verhuiswagen en/of veilig in huis komen, een geruststellende gedachte.

Onze verhuislift is 34 meter lang, uniek in de regio Sittard-Geleen. Dat betekent dat hij tot de elfde en in bijzondere gevallen tot de 12e etage reikt. Maar we zijn net zo welkom om een lastig object naar de eerste etage te liften. Ook komt het voor de we niet zozeer voor de hoogte worden ingeschakeld als wel voor het draagvermogen. Tot wel 400 kilo kan onze lift aan, zo uit het raam, op de lift, naar beneden, rechtstreeks in de verhuiswagen. Dat scheelt een heel gesleep door gangen, trappen en deuren!

Stelt u zich eens  voor u wilt een palmboom van 3 of zelfs 4 meter op uw dakterras op 1 of 2-hoog, niet te doen! Met de verhuislift, een peulenschil gepiept binnen het eerste uur. Of op datzelfde dakterras 20 m² stoeptegels. Je zou denken dat doen we wel even, bezint eer ge begint. Met de verhuislift binnen het uur gedaan en het belangrijkste uw trappenhuis heeft niets te lijden gehad.

Bovenstaand beeld is een maar een voorbeeld, wij kunnen bijna alles voor u liften: Piano’s, koelkasten, Amerikaanse ovens, Badkuipen, industriële stalen kozijnen, een grote zithoek, je kunt het niet verzinnen; Als het door het raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan 400 kilo kunnen wij het normaliter voor u liften.

Onze verhuislift is in de regio Sittard-Geleen te huur zowel voor particulier als bedrijven, de minimumhuurtijd bedraagt 1 uur, daarna betaalt u per kwartier extra zie ook onze tarieven. Ter informatie: 80% van onze opdrachten worden in het eerste uur gerealiseerd. Als u ons reserveringsformulier invult kunnen wij aan de hand van deze gegevens inschatten hoe lang wij denken nodig te hebben, u weet dus van tevoren precies wat het u kan gaan kosten. U kunt ons natuurlijk ook bellen.

Waarin onderscheiden we ons van andere verhuisliften in regio Sittard-Geleen?

Als Limburgs bedrijf kunnen wij snel en goedkoop ter plaatse zijn. Wij gaan hoger, de 11e en soms zelfs de 12e etage. Doordat de lift vast gemonteerd is op een auto hebben wij een opbouwtijd van slechts 5 minuten.
Wij zijn goed uitgerust en hebben alles bij ons om uw spullen veilig en onbeschadigd te liften.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?