Selecteer een pagina

Verhuislift Huren
Sittard-Geleen

Sinds kort zijn we ook in uw regio aktief en bieden wij onze diensten aan in zowel de oostelijke als ook in Sittard Geleen in de westelijke mijnstreek.

U huurt bij ons heel eenvoudig op uurbasis (vanaf 1 uur) een verhuislift. Of het nu is voor een complete verhuizing of voor een groot meubelstuk dat niet via het trappenhuis naar binnen gaat, een verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd is de oplossing voor u.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Onze verhuislift wordt bediend door een ervaren operator, behalve het bedienen van de lift werkt hij ook mee als verhuizer, hij laadt respectievelijk ontlaadt het platform en zorgt dat al uw spullen veilig in de verhuiswagen en/of veilig in huis komen, een geruststellende gedachte.

Onze verhuislift is 27 meter lang, uniek in de regio Sittard Geleen. Dat betekent dat hij tot de achtste en in bijzondere gevallen tot de 9e etage reikt. Maar we zijn net zo welkom om een lastig object naar de eerste etage te liften. Ook komt het voor de we niet zozeer voor de hoogte worden ingeschakeld alswel voor het draagvermogen. Tot wel 400 kilo kan onze lift aan, zo uit het raam, op de lift, naar beneden, rechtstreeks in de verhuiswagen. Dat scheelt een heel gesleep door gangen, trappen en deuren!

Stelt u zich eens voor u wilt een palmboom van 3 of zelfs 4 meter op uw dakterras op 1 of 2-hoog, niet te doen! Met de verhuislift, een peuleschil gepiept binnen het eerste uur. Of op datzelfde dakterras 20m2 stoeptegels. Je zou denken dat doen we wel even, bezint eer ge begint. met de verhuislift binnen het uur gedaan en het belangrijkste uw trappenhuis heeft niets te lijden gehad.

Bovenstaand beeld is een maar een voorbeeld, wij kunnen bijna alles voor u liften: Piano’s, koelkasten, Amerikaanse ovens, Badkuipen, industriele stalen kozijnen, een grote zithoek, je kunt het niet verzinnen; Als het door het raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan 400 kilo kunnen wij het normaliter voor u liften.

Onze verhuislift is in de regio Sittard-Geleen te huur zowel voor particulier als bedrijven, de minimum huurtijd bedraagt 1 uur, daarna betaald u per kwartier extra zie ook onze tarieven. Ter informatie: 80% van onze opdrachten worden in het eerste uur gerealiseerd. Als u ons reserveringsformulier invult kunnen wij aan de hand van deze gegevens inschatten hoe lang wij denken nodig te hebben, u weet dus van tevoren precies wat het u kan gaan kosten. U kunt ons natuurlijk ook bellen.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Waarin onderscheiden wij ons in Sittard-Geleen?

  • Als Limburgs bedrijf kunnen wij snel en goedkoop terplaatse zijn.
  • Wij gaan hoger, de 11e en soms zelfs de 12e etage.
  • Doordat de lift vast gemonteerd is op een auto hebben wij een opbouwtijd van slechts 5 minuten.
  • Wij zijn goed uitgerust en hebben alles bij ons om uw spullen veilig en onbeschadigd te liften.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?