Selecteer een pagina

Verhuislift huren Tilburg?

Nu een verhuislift aanvragen voor uw verhuizing in Tilburg?

Vraag nu een offerte voor een verhuislift aan voor de stad Tilburg, maar ook voor de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout.

Veel mensen trekt het naar het mooie Noord-Brabant. Niet alleen vanwege de vele culturele activiteiten, het carnaval en de mooie groene wijken die in de jaren 60 ruim werden opgezet in de stad. Ook de Brabantse gemoedelijkheid en de bourgondische levensstijl in deze regio spreken veel mensen erg aan.

Een verhuizing naar het mooie Tilburg en omgeving is natuurlijk altijd een spannende aangelegenheid. Is alles op tijd ingepakt? Komen de vrijwillige helpers wel opdagen? Past alles wel in de verhuiswagen? En hoe moet in hemelsnaam het bankstel naar de tweede verdieping worden verplaatst?

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Waarom een verhuislift voor Tilburg?

De boven genoemde vragen kunnen ervoor zorgen, dat een verhuizing van een prettige gebeurtenis in een chaotische nachtmerrie verandert. Vooral, wanneer u op de dag van de verhuizing erachter komt, dat het bankstel, het bed of andere grote voorwerpen echt niet via het trappenhuis te vervoeren zijn. Of wanneer u na enkele pogingen al de eerste krassen op de muren en de vloeren kunt zien.

Daarom is het verstandig om voor een verhuislift, ook meubellift genoemd, te kiezen. Want mits er een raam of deur of de verdieping aanwezig is, waar de grote meubelstukken door passen, en de stukken niet zwaarder dan 400kg zijn, dan kunnen wij het voor u zonder moeite liften.

Onze verhuislift kan tot de 12e (in sommige gevallen zelfs de 13e) verdieping worden ingezet, indien de wagen, waarop de lift is geïnstalleerd, onder een raam of deur van de betreffende woning kan parkeren.

Snel en zonder zorgen

Dankzij onze 24/7 service kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn. Een gemiddeld twee persoons huishouden hebben wij, als de dozen al van tevoren goed zijn ingepakt, meestal binnen 2 uur naar boven of naar beneden verplaatst.

Samen met onze verhuislift boekt u ook een bestuurder, die telkens een ervaren verhuishelper is. Hij kan u helpen de verhuiswagen zo efficiënt mogelijk in te pakken, bedient de lift en helpt u verder waar het nodig is. Met 3 personen en onze ervaren medewerker is een verhuizing dus zo gepiept.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Gunstige condities en lage prijzen

De verhuislift van lift-express.nl, kunt u al vanaf € 98,- per uur boeken. En als het net iets langer duurt, dan rekenen wij maar € 50 per Halfuur. Omdat onze lift op een bus is gemonteerd is hij snel opgezet en kan het liften binnen de kortste keren beginnen. Wij beginnen de tijd pas bij aankomst te rekenen en de tijd stopt bij ons vertrek. Over de voorrijkosten voor de stad Tilburg, maar ook voor de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout, kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Neem gerust contact met ons op. Ook voor het liften van enkele meubelstukken of bijvoorbeeld zonnepanelen of een piano kunt u bij ons terecht. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?