Direct boeken?

Verhuislift huren Turnhout

Ben u van plan in de gemeente Turnhout te verhuizen? Overweeg dan zeker om een verhuislift te huren bij Lift-express.nl! Inclusief hulp van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Turnhout

Verhuislift huren in Turnhout?

Iedereen die wel eens met de gedachte heeft gespeeld, om naar de omgeving van Antwerpen in het mooie België te verhuizen, heeft zeker ook de stad Turnhout overwogen. Deze stad, ook bekend als de spelkaartenstad, is een mooie optie, als de drukte van de grote steden u niet echt trekt en als u ook een mooi cultureel en historisch aanbod in uw toekomstige woonplaats zoekt.

Verhuizen, zo leuk het nieuwe stekje ook is, blijft natuurlijk altijd een tijdrovende en zenuwslopende aangelegenheid, tenminste als u het op de traditionele manier wilt doen. Dat betekend eerst dagen lang alles inpakken en klaar zetten en dan een aantal vrienden of bekenden als “vrijwilligers” optrommelen om te helpen bij de daadwerkelijke verhuizing.

Dit resulteert heel vaak in een dag die u nog lang bij zal blijven, maar niet in positieve zin. Mensen gaan op het laatste moment afzeggen, dozen zijn toch te zwaar, of de bodem scheurt eruit als alles door het trappenhuis naar beneden wordt gesleept. Als dan naar veel ellende de kleine dingen eindelijk in de verhuiswagen staan, moet het ergste nog beginnen. De grote en zware inboedel moet ook nog naar beneden. Op dit moment komen veel mensen erachter, dat dit bij nader inzien toch niet mogelijk is via het trappenhuis of de lift in het gebouw. De schade aan de muren en vloeren, en in het ergste geval een blessure aan de rug, is dan helaas vaak al een feit.

Verhuizen in Turnhout, Schorvoort, Parkwijk en Zevendonk anno 2018

Het kan ook anders! In plaats van een hele dag vol frustratie en ellende, kunt u ook makkelijk een verhuislift huren via lift-express.nl.

Met deze verhuislift is het gesleep en de schade aan het gebouw en de betrokken personen verleden tijd. De verhuislift van lift-express.nl, is in principe een ladderlift, die op een bus is gemonteerd en daardoor in het Duits-Nederlands-Belgisch grensgebied snel ter plaatse kan zijn.

Onze lift is 34 m lang, dus ook een verhuizing van of naar de 11een soms zelfs de 12everdieping is geen probleem. Per keer kan de verhuislift veilig en snel tot 400kg naar boven of beneden verplaatsen, dus ook uw grote en zware meubelstukken komen veilig op de plek van bestemming.

De enige voorwaarde is een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping, waar de inboedel door heen past en een mogelijkheid voor de verhuislift om eronder opgebouwd te worden.

Extra hulp en advies in de prijs inbegrepen

De verhuislift komt altijd met een ervaren bestuurder, die tevens ook een ervaren verhuishelper is.

Hij staat met raad en daad tot uw beschikking, wanneer de lift een keer is opgebouwd (5-10 minuten), en helpt u met het beladen van het platform en de meest efficiënte indeling van de verhuiswagen.

U huurt de verhuislift van lift-express.nl als vanaf 89 Euro per uur, en gezien het feit dat 80% van onze opdrachten binnen dit eerste uur klaar zijn, rekenen wij daarna per kwartier af. Dat bespaard u extra kosten. De tijd begint pas te lopen, wanneer wij op locatie zijn en stopt wanneer wij klaar zijn voor vertrek. Dat is wel zo duidelijk en u komt niet voor verrassingen te staan.

Als de dozen en de inboedel klaar staan, is uw verhuizing, met drie personen en onze verhuishelper, dus zo klaar!

Voor meer informatie over de reiskosten en de precieze opbouw van onze prijzen, kunt u onze pagina tarieven bezoeken en daar ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?