Direct boeken?

Verhuislift huren Utrecht

Gaat u verhuizen in Utrecht? Dan kunt u ervoor kiezen om een verhuislift huren. Bij Lift-express.nl krijgt u tevens de professionele ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Utrecht

Verhuislift huren in Utrecht?

U bent er zeker mee bekend, na een leuk dagje in de binnen stad van Utrecht. Een beetje shoppen in Hoog Catharijne en u beslist spontaan toch nog even langs de meubelboulevard te gaan om toch nog dat leuke bankstel op te halen, waar u al zo lang over na zit te denken. Dus u belt even rond en een aanhanger is snel in ruil voor een borrel bij de Dom diezelfde avond geregeld.

Op weg naar huis bent u opgetogen, want u heeft ook nog een korting weten te bedingen. Thuis aangekomen, is het dus alleen nog maar een kwestie van snel het bankstel naar boven brengen, uitpakken en lekker naar de binnenstad te gaan.

Drie uur later staat de bank weer op de stoep, het plastic heeft inmiddels al scheuren en in het trappenhuis liggen overal schilfers verf van de muren. U heeft de borrel al lang af moeten zeggen en wordt met de minuut verder gefrustreerd. Dit gaat gewoon nooit en te nimmer passen op deze manier, ondanks dat het toch zo makkelijk leek.

Ook bij spoed kan Utrecht op lift-express.nl bouwen.

Bij uw zoektocht op het internet, over hoe u een bank moet ontmantelen om het naar boven te krijgen, komt u gelukkig uiteindelijk bij lift-express.nl terecht. U bent blij verrast. Op deze site kunt u lezen, dat er ook een last-minute service is.  Nadat u het nummer heeft gebeld, hoort u dat u in hele korte tijd kunt worden geholpen en dat u maar 89 Euro voor het eerste uur hoeft te betalen.

Uw probleem is dus in een keer verleden tijd.  Wachtend op de verhuislift, die door zijn handige opbouw op een bus snel met een ervaren operator ter plaatse zal zijn. Zorgt u er alvast voor dat het grote raam op de verdieping open staat en er twee buren zijn om u te helpen met het tillen van de bank vanaf het plateau van de lift. Dan is de lift er ook al en het blijkt, dat de operator ook nog een ervaren verhuizer is die u vakkundig helpt de bank op het plateau van de lift te zetten. De hele operatie is ineens dus zo klaar, zonder verdere frustraties of schade aan het huis of het bankstel.

Ook voor grotere verhuizingen in Utrecht belt u lift-express.nl

Dit was een vaak voorkomend scenario, waarbij er gebruik wordt gemaakt van onze last minute service. Ook voor een hele verhuizing of het verplaatsen van bijvoorbeeld bouwmaterialen staan wij voor u klaar, ook in de regio Utrecht. Al vanaf 89 Euro per uur, kunt u onze verhuislift aanvragen. In de praktijk blijkt, dat wij met het gemiddelde 2-persoons huishouden slechts 2 uurtjes bezig zijn. De lift kan per keer maximaal 400kg liften en als er een raam of deur is waar alles op de verdieping doorheen kan, kunnen wij dankzij een lengte van 27m tot de 8e(soms zelfs de 9e) verdieping tot uw dienst zijn. Vraag vrijblijvend meer informatie over de verhuislift, of vul vrijblijvend het reserveringsformulier in.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?