Direct boeken?

Verhuislift huren Valkenswaard

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Valkenswaard? Maak dan gebruik van de service van Lift-express.nl!
Verhuislift huren Valkenswaard

Verhuislift huren Valkenswaard

Bent u ook van plan om in deze leuke gemeente te gaan wonen? Dan heeft u zeker ook al over een mogelijke verhuizing nagedacht, met alle problemen en alle stress, die er normaal gesproken uit voortvloeit. Als de verhuizing en het verplaatsen van alle grote meubels door het Trappenhuis u nu al slapeloze nachten bezorgd, kijk dan snel op lift-express.nl voor de optie van een verhuislift, en u zult slapen als een roos.

Verhuizen naar Valkenswaard?

 Valkenswaard in het mooie Brabant, een begrip voor iedereen die van leuke uitstapjes houdt. Veel mensen trekt het elk jaar weer naar deze gemeente voor de beroemde Bloemencorso Valkenswaard of het internationale Vogelverschikkersfestival.

Er heerst een gemoedelijk en gezellige sfeer in deze gemeente en uit het binnen en buitenland komen er  jaarlijks veel bezoekers. Het is echter ook een erg gezellig en leuke plek om te wonen, en elk jaar kiezen veel mensen ervoor om in en om de gemeente Valkenswaard te verhuizen.

Wat is een verhuislift en waarom heb ik er een nodig?

 In het kort uitgelegd is een verhuislift (ladderlift of meubellift) een lift, die in ons geval op een bus is gemonteerd voor extra mobiliteit. Deze lift kan dan van buiten alle inboedel naar de gewenste verdieping liften en daar kan alles via een raam of balkondeur veilig en makkelijk naar binnen worden gebracht. Onze lift is 34m lang en kan dus uw inboedel zelfs tot de 11e en soms zelfs de 12e verdieping liften.

Gezien het plateau van de verhuislift van lift-express.nl als plaat of bak kan worden gebruikt, en tot 400kg per keer kan liften, is u inboedel snel van beneden naar boven gebracht en omgekeerd natuurlijk ook.

De bestuurder van de verhuislift is zelf ook een ervaren verhuizer en kan u met raad en daad ter zijde staan tijdens het laden en lossen van het plateau of bij het handig inladen van de verhuiswagen. Hierdoor is het in de meeste gevallen zo dat met 3 personen op locatie en de bestuurder de klus al in een uurtje is geklaard.

Lage prijzen en duidelijke afspraken

 Bij lift-express.nl huurt u als een verhuislift vanaf 89 Euro per uur en vanaf het eerste uur rekenen wij per kwartier af, dat komt omdat wij door onze grote ervaring de situatie vaak erg goed van te voren in kunnen schatten en geen tijd verspillen bij het liften. Bij ons loopt de tijd pas wanneer wij op locatie zijn en de tijd stopt wanneer wij klaar zijn voor vertrek.

Gezien wij voornamelijk in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België werkzaam zijn is een verhuizing in Valkenswaard voor ons lekker dicht bij en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Wij zijn dus uw vertrouwde partner uit de regio, wanneer u van plan bent in Valkenswaard en omstreken te verhuizen. Bel of mail ons gerust voor een gratis vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?