Selecteer een pagina

Verhuislift huren Veenendaal

Maak gebruik van de verhuislift van Lift-Express.nl

Door de ligging gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei en de korte reistijd naar de stad Utrecht, is Veenendaal uitermate populair bij forensen, maar ook bij gezinnen, die van het goede scholenaanbod in de regio van deze mooie Gelderse stad dankbaar gebruik maken.

blank
blank
blank

Als u met de gedachte speelt om binnenkort ook naar Veenendaal of binnen de regio te verhuizen, dan kunt u gemakkelijk een verhuislift boeken via lift-express.nl.

Daarmee doet u niet alleen uzelf een plezier, u voorkomt ook frustraties bij de ‘vrijwillige helpers’ en druk op vriendschappen als een verhuizing waarvoor 2 uur waren ingepland toch al gauw weer een hele dag in beslag neemt, en u wellicht ook nog vergeten bent om voor een lunch te zorgen.

Hoe werkt de verhuislift?

Het principe van de verhuislift, ook meubel- of ladderlift genoemd, is heel makkelijk. De lift is op een bus gemonteerd, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Het plateau kan per keer tot 400kg naar boven of naar beneden liften, en de lift komt samen met een ervaren operator uw kant op. Deze operator is ook een ervaren verhuishelper, en kan u met raad en daad tijdens de verhuizing ter zijde staan.

Onze verhuislift is wel 31 meter lang, waardoor wij u ook kunnen helpen bij verhuizingen van en naar de 10e verdieping en in sommige gevallen zelfs de 9e. Is alles van te voren ingepakt? Is er op de gewenste verdieping een makkelijk, vanaf de weg bereikbaar, groot raam of een deur beschikbaar? Dan kunnen wij uw inboedel makkelijk voor u verplaatsen. Dat is pas verhuizen zonder zorgen! Vooral gezien het feit, dat wij met de meeste 2-persoons huishoudens van ongeveer 18-20 m3, mits alles goed ingepakt, maar 2 uurtjes bezig zijn.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen en veel ondersteuning

Wij staan al vanaf 89 Euro per uur tot uw beschikking. De tijd begint ook echt pas te tellen vanaf het moment, dat de lift bij uw adres aankomt en opgebouwd wordt. Wij stoppen de tijd direct nadat de lift, in 5 minuten, weer is afgebroken. En als het liften een keertje een kwartier of half uurtje langer duurt? Geen zorgen, na het eerste uur rekenen wij per kwartier, om u de scherpste prijzen te kunnen garanderen. Een volledig overzicht over alle prijzen en opties, kunt u u hier makkelijk terugvinden.

Als er een iets ingewikkeldere situatie bestaat bij de plaats waar u naartoe of vandaan wilt verhuizen, denk aan een greppel of bordes voor het gebouw, kunt u ons gerust een foto van de situatie opsturen en wij overleggen met u wat mogelijk is en zenden u een vrijblijvende offerte voor onze diensten in uw specifieke situatie.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


Open chat
In welke stad?