Direct boeken?

Verhuislift huren Venray

Wilt binnenkort een verhuislift huren in Venray? Bij Lift-express.nl krijgt u tijdens de verhuizing ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Venray

Professionele verhuislift huren in Venray

Wanneer u er aan denkt om een verhuislift te huren in de omgeving van Venray dan is Lift-express.nl voor u de ideale partner, wij komen uit Venlo waardoor u niet met torenhoge voorrijkosten geconfronteerd wordt.  Huur een verhuislift wanneer u gaat verhuizen of wanneer u uw nieuwe meubels onbeschadigd en moeiteloos naar boven wilt hebben.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een mobiele lift die met professionele operator op locatie komt voor verschillende redenen.  Meestal komen wij omdat meubels zoals banken en kasten niet via de trap omhoog kunnen, maar ook voor complete verhuizingen, ontruimingen, verbouwingen of zonnepanelen huurt men ons in.

De lift wordt opgezet aan de gevel waar het object via een raam of balkondeur naar binnen kan.  Vanaf het moment dat de lift opgebouwd is (10 minuten na aankomst) kan er begonnen worden met liften tot en met 400 kg kan gelift worden.

Waarom een verhuislift bij lift-express.nl huren?

Een verhuislift bij Lift-express.nl huren betekent stressvrij verhuizen. Daar waar u voorheen al uw vrienden moest vragen om te helpen tillen en een dag bezig was, is dat met een verhuislift (ook wel meubellift genoemd) een fluitje van een cent.

Een gemiddelde inboedel hebben wij binnen 1 uur beneden of boven. Onze mannen zijn zeer ervaren en helpen u mij om de verhuizing zo effectief mogelijk te laten verlopen en daar waar nodig werken zij mee als meehelpend verhuizer.

Door van onze service gebruik te maken heeft u met verhuizen nooit meer last van beschadigde muren of meubels, nooit meer last van uw rug en nooit meer last van vrienden die op het laatste moment afbellen.

In welke regio’s komt onze verhuislift?

Onze primair werkomgeving is regio Venray, Helmond tot en met Roermond maar wij komen ook daar buiten. Woont u in de cirkel van 100Km van Venlo dan komen wij gegarandeerd, ook wanneer het om een last-minute gaat.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?