Direct boeken?

Verhuislift huren Weert

Als u gaat verhuizen in Weert, kunt u een verhuislift huren. Bij Lift-express.nl krijgt u tijdens de verhuizing hulp van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Weert

Verhuislift huren Weert

Herinnert u zich uw laatste verhuizing nog, die van uzelf of die van een kennis, kind of kameraad? Dacht u toen ook al dat gesjouw en kapotmakerij, een hele dag in de weer met dozen, kisten, zware wasmachine etc. en dan ’s avonds eigenlijk nog steeds niet klaar.

Het kan ook anders

De laatste tijd wordt hij steeds meer gesignaleerd in Weert, de verhuislift ook wel ladderlift en meubellift genoemd. Vroeger zag je hem alleen in de Randstad bij oude panden met smalle trapjes.

Tegenwoordig zien steeds meer mensen in dat ook voor moderne woningen en ruime flatgebouwen de verhuislift vele voordelen biedt.

Behalve dat spullen onbeschadigd op de plek van bestemming komen en muren, kozijnen en vloeren niet belast worden en dus onbeschadigd blijven, is tijdwinst wel de meest in het oog springende voordeel.

Verhuizen blijft lastig

Een gemiddeld appartement met 2 slaapkamers is al snel 40 m³ oftewel een volle bakwagen. Op de ouderwetse manier met 3 mensen. Uit de vrachtwagen halen, met de doos naar de voordeur lopen, Trappenhuis omhoog, al dan niet de galerij belopen, woning in en doos achterlaten en weer terug naar beneden. Met 3 man 4 à 5 uur werk.

Verhuislift

Nu 3 + de meewerkende verhuizer, 2 man staan boven bij de ingang van het appartement en 2 man staan in de vrachtwagen en beladen het liftplateau. Op dit plateau gaan per keer al snel een dozijn dozen naar boven en dat duurt per vracht geen 5 minuten, grote en zware stukken gaan al net zo makkelijk naar boven.

Er wordt stevig door gewerkt, na 2 uur lifttijd is alles binnen! De dag is nog jong, tijd voor een kleine pauze en dan kan het uitpakken en op zijn plaats zetten beginnen. Voor je het weet staat alles uitgepakt op zijn plek.

In gebieden waar de verhuislift is ingeburgerd wordt hij bijna structureel ingezet of het nou 11 hoog is of de eerste etage! De ervaring leert namelijk dat het gewoon altijd sneller en beter gaat.

Niet alleen verhuizingen

Ook leveranciers merken het, in het verleden werd een nieuwe bank nog met de hand naar binnen gesjouwd, de eerste kleine beschadigingen waren vaak al een feit en de bezorgers waren toch gauw een uur met zijn tweeën bezig.

Tegenwoordig zijn er vaste afspraken met de verhuislift, hierdoor zijn nieuwe spullen binnen een half uur onbeschadigd binnen, het nieuwe motto:”tel uit je winst”. En dit geldt niet alleen voor de levering van banken, ook keukens, wasmachines, koelkasten, bedden, Parket, vloertegels en bouwmaterialen worden steeds meer met de verhuislift naar boven gelift.

Betaalbaar voor iedereen

De verhuislift wordt steeds bereikbaarder voor iedereen, tegenwoordig is er altijd wel een verhuislift in de buurt. Nog niet zo lang geleden moest je voor een verhuislift huren Weert, bellen naar een ondernemer op grote afstand met als gevolg hoge voorrijkosten. Tegenwoordig vindt u ze al in uw directe nabijheid, hierdoor is het voor iedereen betaalbaar geworden.

Last-Minute

Ook voor spoedopdrachten bent u bij ons aan het goede adres. U heeft een nieuwe koelkast besteld en aangegeven dat hij naar 2 hoog moest. Niet alle leveranciers werken op voorhand met verhuisliften, die van u kwam, zag, probeerde het, gaf het op, liet de koelkast in de gang beneden staan en vertrok.

Voor 15.00 gebeld lukt het vaak nog dezelfde dag, een medewerker van Lift-express.nl zet de lift vakbekwaam tegen de gevel in 5 minuten, legt de koelkast op het plateau en lift hem naar boven. Boven aangekomen haalt hij hem zorgvuldig van het platform af, zet hem op de gewenste plek neer, klaar! Uw zorgen zijn van korte duur geweest.

Lage kosten

Doordat we niet ver hoeven te rijden en omdat we meestal binnen een uur de klus geklaard hebben zijn de kosten laag, het tarief voor het eerste uur bedraagt €89,- loopt het ondanks alles toch uit, geen zorgen een extra kwartier bedraagt €22,25. De voorrijkosten voor Weert (postcode 6000) €50,-.

Wilt u meer informatie? vul u vrijblijvend het reserveringsformulier in, wij bellen u dan dezelfde dag nog terug. Wilt u liever meteen bellen: 0643 710 777.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?