Selecteer een pagina

Verhuizen in Maaseik 

Maaseik is een mooi en gezellig stadje in het noordoosten van de Belgische provincie Limburg, gelegen aan de Maas, met diverse cultuur-historisch interessante bezienswaardigheden. Er zijn diverse interessante musea in Maaseik waaronder het apotheek museum, de Schatkamer met de belangrijkste kerkschatten van Limburg, het John Selbach museum waar u 4 eeuwen schilderkunst kunt zien, en de van Eyck tentoonstelling.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Dus er is altijd iets te doen in deze mooie Limburgse stad. Daarom beslissen ook elk jaar weer veel mensen om naar deze gezellige in interessante plek te verhuizen. Ook dagjesmensen trek het naar Maaseik en omgeving, door de mogelijkheid van de diverse fiets- en wandelmogelijkheden via het goed bewegwijzerde knooppunten routenetwerk door bossen en natuurgebieden met de mogelijkheid ook een stukje Nederland te bezoeken.

Ben u ook van plan om binnenkort naar Maaseik te verhuizen? Dan hebben wij een hele handige tip voor u! De verhuislift van lift-express.nl.

Waarvoor een verhuislift

Als u gaat verhuizen in Maaseik kunt u gebruik maken van de verhuislift van lift-express.nl. Deze verhuislift is wel 27 meter lang. Daarom kan hij tot en met de 9 etage worden ingezet. Vaak worden wij ook gevraagd om gewoon dat ene moeilijke meubelstuk naar de juiste verdieping te liften en dat is geen enkel probleem, indien er een raam op balkondeur op de juiste verdieping aanwezig is en de vracht niet zwaarder dan 400kg is. Ook als op het laatste moment blijkt dat het zonder lift niet gaat kunt u ons bellen onze Last-minute dienst is 7 dagen per week inzetbaar, ook in Maaseik en omgeving.

Andere toepassingen

  • Het liften van zonnepanelen op het dak
  • Het liften van wasmachines of koelkasten
  • Hele verhuizingen
  • Ruimingen
  • Liften van bouwafval
  • Liften van piano’s of aquaria
  • En nog veel meer

Wij brengen de meubels naar boven die niet door de gang passen, ook helpen wij om de zware objecten of meubels te verplaatsen naar de bovenverdieping. We bieden het voordeel dat het aardig wat zorgen wegneemt als u het werk uit handen kunt geven, en bovendien kan het u ook heel veel tijd besparen? Een verhuizing neemt normaal gesproken enkele uren in beslag. Omdat een verhuislift zo ontzettend handig in gebruik is, is de hele verhuizing zo achter de rug.

blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen en een vertrouwde partner

Lift-express.nl heeft als hoofdzakelijk werkgebied het zuiden van Nederland en het grensgebied van Duitsland en België. Hierdoor kunnen wij u snel en direct helpen met uw verhuizing, ook in Maaseik en de omliggende dorpen! Bij ons huurt u de verhuislift al vanaf 98 Euro per uur, en omdat wij bij 80% van onze boekingen al in dat ene uur klaar zijn heeft u het voordeel van scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

De operator van onze verhuislift zal u met raad en daad terzijde staan, en u ook helpen met de beste indeling van de verhuiswagen voor een vermindering van het aantal ritten.

Bij lift-express.nl kunt u verhuizen zonder de zorgen die u altijd hebt gevreesd, ook in Maaseik en omgeving.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?