Direct boeken?

Verhuislift verhuur Amsterdam

Heeft u interesse in het huren van een verhuislift in de bruisende stad Amsterdam? Dit kunt u snel en zonder torenhoge kosten regelen. Bij Lift-express.nl krijgt u tevens ondersteuning van een ervaren lift-operator. Voor meer informatie over onze verhuislift verhuur service in Amsterdam kunt u contact opnemen via tel:+31643710777.
Verhuislift verhuur in Amsterdam

Verhuislift verhuur Amsterdam

Ben u van plan om binnenkort in of naar Amsterdam te verhuizen? Misschien heeft u zelfs al het perfecte huis gevonden?  Dan maakt u zich zeker al druk over al het ongemak dat met een verhuizing hand in hand lijkt te gaan. Verhuislift verhuur in Amsterdam is altijd de slimme keuze.

Amsterdam is de meest bekende en bezochte stad in Nederland. En dit heeft een goede reden, deze stad is rijk aan kunst en cultuur, heeft de bekendste grachten van de hele wereld en ook wanneer het I AMSTERDAM kunstwerk wordt verwijderd zijn er nog genoeg fotogenieke plekken in deze bruisende stad.

Maar ook als u niet alleen voor de concerten en musea naar Amsterdam komt, maar overweegt er te gaan wonen is deze stad een geweldige optie, een prijzige, dat is zeker waar, maar het is en blijft wel Amsterdam en in een zulke stad wonen is een bijzondere traktatie.

Verhuizen is makkelijker dan u denkt

Het is ten slotte een nachtmerrie, om na het inpakken en uitzoeken van de inboedel, voor onverwachte problemen bij de verhuizing te komen te staan. Denkt u hierbij aan meubels, die niet meer door de gang of via de trap kunnen worden verplaatst, wasmachines, die gewoon te zwaar en onhandig zijn om naar buiten te tillen of een piano, die met geen mogelijkheid weer naar beneden gebracht kan worden. Dit kan allemaal bij de verhuislift verhuur in Amsterdam, aangeboden door lift-express.nl.

Tegenwoordig is hier een top oplossing voor, namelijk de verhuislift van Lift-express.nl. Wij hebben een handige verhuislift, die al uw meubels tot 400 kg per lift, via een raam of deur op de gewenste verdieping, gemakkelijk naar binnen of buiten kan transporteren. En dit is zelfs tot de 11e en in sommige gevallen de 12e verdieping mogelijk, omdat onze verhuislift (34m) makkelijk tot deze hoogtes kan worden ingezet.

Verhuislift verhuur voor een betaalbare prijs

Al vanaf 89 euro per uur kunt u onze handige verhuislift huren, en er is altijd een ervaren liftoperator ter plaatse, die u helpt het platform van de lift te laden en te lossen en ook als verhuishulp aan de slag gaat.

Wij zijn vooral in Nederland, Duitsland en België actief. Zo kunnen we snel en makkelijk op locatie zijn, ook wanneer u in of naar Amsterdam gaat verhuizen. Onze reiskosten zijn laag (zie tarieven) en u kunt zelfs korting op de reiskosten krijgen als u vroegtijdig boekt. Informeer vandaag nog over de opties van verhuislift verhuur in Amsterdam.

Wij gaan de tijd pas vanaf het moment, dat wij bij u op locatie zijn, in rekening brengen en de tijd stopt direct wanneer wij klaar zijn voor vertrek. Daarnaast kunnen we de inboedel van een gemiddelde 2-persoons huishouden, met 3 vrijwilligers op de locatie, binnen 2 uur naar buiten of binnen verhuizen.

Dit betekent dus geen lange verhuisdagen meer met gesleep en frustratie. Als het toch een keertje iets langer duurt, dan betaalt u vanaf het eerste uur per 15 minuten, dat is wel zo overzichtelijk en daardoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Het is dus duidelijk, met een verhuislift van Lift-express.nl, is uw verhuizing snel en veilig geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de verhuislift verhuur in Amsterdam, of kom gezellig bij ons in Venlo langs, de koffie staat klaar.

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?