Selecteer een pagina
Verhuislift verhuur in Amsterdam Noord
blank
Verhuislift Amsterdam

Verhuislift verhuur in Amsterdam Noord

Direct aan de overkant van het water (bekend als ‘het IJ’) achter het Centraal Station, heeft Amsterdam Noord het beste van contrasterende werelden: uitgestrekte groene vlaktes en charmante dorpjes plus enkele van de meest geavanceerde architectuur van de stad, spannende festivals, kunstenaarsateliers en stijlvolle hangouts aan het water met prachtige terrassen. Er is zelfs een gratis veerboot van achter het Centraal Station die u er in een paar minuten naartoe brengt. Ideaal dus niet alleen voor dagjes mensen, maar ook een mooie en erg gewilde plek om te wonen en werken in Amsterdam.

Verhuizen is een nachtmerrie? Niet met de ondersteuning van lift-express.nl!

Als u over een verhuizing naar Amsterdam Noord na hebt gedacht en misschien zelfs al een van de gewilde woningen heeft weten te bemachtigen, dan kwamen er zeker ook gelijk alle met een verhuizing verbonden zorgen naar boven drijven. Het inpakken van uw bezittingen is daarbij vaak nog het kleinste euvel. De problemen beginnen pas echt, wanneer u zich beseft, dat het trappenhuis in uw nieuwe droomhuis zeer waarschijnlijk te smal is om de grote inboedel, zoals de wasmachine, de bank of de grote kasten naar boven te verplaatsen. Gezien het complete ontmantelen van deze voorwerpen vaak nog een klus aan zich is, en iedereen uit ervaring weet dat veel meubels daarna nooit meer heel mooi in elkaar kunnen worden gezet, is dat vaak geen optie.

Gruwelt het u al, als u er over nadenkt, dat u uw vrienden en kennissen met al het gesleep op moet zadelen? Bent u bang voor schade aan uw nieuwe huis, al voordat u er goed en wel woont? Denkt u dan over de verhuislift verhuur in Amsterdam Noord na, dit kan u beslist helpen.

Bezoek dan vandaag nog lift-express.nl en informeer u over de mogelijkheden van onze handige verhuislift. Met onze hulp kunt u zorgenvrij en snel verhuizen!

Goedkoop, handig en vertrouwt, de verhuislift van lift-express.nl

Onze verhuislift is een uitkomst voor elke verhuizing. Met zijn 27m lengte en een draag vermogen van 400kg per keer, kunnen wij u tot de 8ste en soms zelfs de 9de verdieping van uw verhuiszorgen verlossen.

Al vanaf 89 Euro per uur, kunt u van onze mobiele verhuislift, die op een bus is gemonteerd gebruik maken. De bestuurder van de verhuislift is tevens een ervaren verhuishelper en na het opzetten van de lift (maar 5-10 minuten), kan hij u daadkrachtig ondersteunen. Niet alleen voor hulp bij het laden en lossen van het lift-platform, maar ook voor een handige indeling van de verhuiswagen kunt u bij hem terecht. Wij berekenen alleen de tijd, die wij op locatie zijn, dus vanaf de aankomst en de opbouw van de verhuislift tot dat wij klaar zijn voor vertrek. Dus is de verhuislift verhuur in Amsterdam Noord een snelle en goede optie.

Het gemiddelde 2-persoons-huishouden is met drie vrijwilligers en onze verhuishelper vaak al binnen 2 uur naar buiten of binnen gebracht. Er hoeft alleen een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping aanwezig te zijn, waar uw bezittingen doorheen passen en een plek eronder waar de verhuislift kan worden opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u op lift-express.nl onze prijsopbouw bekijken en een vrijblijvende offerte voor de verhuislift verhuur in Amsterdam Noord aanvragen. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen


In welke stad?