Direct boeken?

Verhuislift verhuur in Amsterdam-Noord

Bent u van plan om zorgeloos te verhuizen in of rondom Amsterdam-Noord? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Bij Lift-express.nl vindt u namelijk de beste oplossing voor al uw lift opdrachten.
Verhuislift verhuur Amsterdam-Noord

Verhuislift verhuur in Amsterdam-Noord

Als u over een verhuizing naar Amsterdam-Noord na hebt gedacht en misschien zelfs al een van de gewilde woningen heeft weten te bemachtigen, dan bent u zich vast bewust van zaken die hierbij komen kijken.

Denk bijvoorbeeld aan het inpakken en het vervoer van uw kostbare bezittingen. Echter beginnen de meeste zorgen pas echt, wanneer u zich beseft, dat het trappenhuis in uw nieuwe droomhuis waarschijnlijk te smal is om de grote inboedel, zoals de wasmachine, de bank of de grote kasten naar boven te verplaatsen.

Gezien het complete ontmantelen van deze voorwerpen vaak nog een klus aan zich is, en iedereen uit ervaring weet dat veel meubels daarna nooit meer heel mooi in elkaar kunnen worden gezet, is dat vaak geen optie.

Goedkoop, handig en vertrouwt, de verhuislift van lift-express.nl

Onze verhuislift is een uitkomst voor elke verhuizing. Met zijn 27 m lengte en een draag vermogen van 400 kg per keer, kunnen wij u tot de 8ste en soms zelfs de 9de verdieping van uw verhuiszorgen verlossen.

Al vanaf 89 euro per uur, kunt u van onze mobiele verhuislift, die op een bus is gemonteerd gebruik maken. De bestuurder van de verhuislift is tevens een ervaren verhuishulp en na het opzetten van de lift (maar 5-10 minuten), kan hij u daadkrachtig ondersteunen.

Niet alleen voor hulp bij het laden en lossen van het lift-platform, maar ook voor een handige indeling van de verhuiswagen kunt u bij hem terecht. Wij berekenen alleen de tijd, die we op locatie zijn, dus vanaf de aankomst en de opbouw van de verhuislift tot dat we klaar zijn voor vertrek. Dus is de verhuislift verhuur in Amsterdam-Noord een snelle en goede optie.

Het gemiddelde 2-persoonshuishouden is met drie vrijwilligers en onze verhuishulp vaak al binnen 2 uur naar buiten of binnen gebracht. Er hoeft alleen een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping aanwezig te zijn, waar uw bezittingen doorheen passen en een plek eronder waar de verhuislift kan worden opgebouwd.

Waarom verhuizen naar Amsterdam-Noord?

Direct aan de overkant van het water (bekend als ‘het IJ’) achter het Centraal Station, heeft Amsterdam-Noord het beste van contrasterende werelden: uitgestrekte groene vlaktes en charmante dorpjes plus enkele van de meest geavanceerde architectuur van de stad, spannende festivals, kunstenaarsateliers en stijlvolle hang-outs aan het water met prachtige terrassen.

Er is zelfs een gratis veerboot van achter het Centraal Station die u er in een paar minuten naartoe brengt. Ideaal dus niet alleen voor dagjes mensen, maar ook een mooie en erg gewilde plek om te wonen en werken in Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u op lift-express.nl onze prijsopbouw bekijken en een vrijblijvende offerte voor de verhuislift verhuur in Amsterdam-Noord aanvragen. Wij helpen u graag!

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?