Direct boeken?

Verhuislift voor studenten huren in Amsterdam

Voor studenten met verhuisplannen in Amsterdam is het huren van een verhuislift een goede optie. Stel dat de beloofde hulpkrachten toch niet komen opdagen, dan zorgt Lift-express.nl voor een prima back-up plan.
Verhuislift huren voor studenten in Amsterdam

Het leven als student is spannend, druk en leuk, als het probleem met de huisvesting er niet was, zou het zelfs nog mooier zijn. Vooral in Amsterdam is de woningmarkt schaars en daarom is het vaak het geval, dat bij de verhuizing van de ene kamer of het ene appartement naar het andere, de oude verblijfplaats vliegensvlug leeg moet worden gehaald, gezien de volgende huurder al staat te trappelen om daar te gaan wonen.

Studenten hebben vaak maar een beperkt budget om een verhuizing te plannen en maar al vaak moet men op de vrienden van de studievereniging of de collegezaal vertrouwen, om de verhuizing te kunnen realiseren. Dan is het alleen nog hopen, dat op de dag van de verhuizing ook iedereen op komt dagen en er niet toevallig dat ene leuke feest in de soos op de avond ervoor is geweest.

Verhuislift voor studenten huren in Amsterdam

Een meubellift of verhuislift is de ideale manier om alle huishoudelijke goederen of individuele meubelstukken tot aan de 11e en soms zelfs de 12e verdieping te vervoeren. Onze meubellift wordt bediend door een ervaren verhuizer. Hij is een professioneel en zeer vriendelijk persoon, hij bedient niet alleen de lift, hij ondersteunt u ook met advies, helpt u en met zijn expertise.

Per vracht kan de handige verhuislift tot wel 400kg naar boven of naar beneden verplaatsen, en dat al vanaf 89 Euro per uur. De enige voorwaarde voor verhuislift voor studenten huren in Amsterdam is, dat alles van te voren goed is ingepakt, en dat u met een aantal vrijwilligers ter plaatse bent. Als dat door omstandigheden of een enorme kater bij de vrijwilligers niet gaat lukken is het altijd mogelijk om extra hulpkrachten in te huren, zonder dat de hele studiefinanciering eraan op gaat.

De meubelstukken worden dan door een grote deur of een groot raam op de gewenste verdieping naar binnen of naar buiten gebracht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen over beschadigingen aan uw vloeren en muren te maken en is de kans op letsel door het verkeerde tillen van onhandige meubelstukken vrijwel nihil.

Ook voor de Amsterdamse student

Ondanks wij voornamelijk in het grensgebied van Nederland, België en Duitsland werkzaam zijn, kunnen wij u ook bij uw verhuizing in en om Amsterdam snel en vakkundig helpen. Bij ons zijn de reiskosten laag (zie overzicht) en ook bij een spoedklus laten wij u niet in de steek. Verhuislift voor studenten huren in Amsterdam past bij het drukke leven van de moderne student.

De tijd begint bij ook pas te tellen wanneer wij bij u op locatie zijn en stopt per direct, wanneer wij klaar zijn voor vertrek, hier door weet u precies waar u aan toe bent. En als het een keer een beetje langer duurt, dan kunt u vanaf het eerste uur per 15 minuten betalen, dat merkt u snel in uw portemonnee. Wel zo handig voor de studenten van nu!

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?