Selecteer een pagina

Verhuizen in Bree

In het noordoosten van de Belgische provincie Limburg ligt Bree. Bree is een stad met heel veel mogelijkheden. U kunt er van romantische centrum met de 17de-eeuwse, historische gebouwen met een ruim winkelaanbod en vele gezellige terrasjes genieten. Of u kunt een mooi dagje uit in een van de landelijke dorpen rondom Bree ondernemen en genieten van de stilte en rust in de bossen of wandelgebieden

blank
blank
blank

Verder zijn er in dit Belgische juweel ook veel evenementen, jaarlijks worden. Bree heeft zes deelkernen, Beek, Gerdingen, Opitter, Tongerlo, ’t Hasselt en Vostert en een regionale uitstraling zowel op het gebied van handelsvestigingen als industrie, onderwijs, cultuur, toerisme en sport.

Trekt het u ook naar deze mooie plek en bent u misschien al bezig met het plannen van een verhuizing in en om Bree? Dan is de verhuislift van lift-express.nl een hele mooie oplossing voor u!

Een verhuislift is altijd handig

Een verhuizing is iets waar veel mensen niet echt vrolijk van worden. Na het inpakken en het rondbellen om hulp te regelen, moet vaak de hele ellende nog beginnen. Vaak genoeg worden huis en inboedel bij de verhuizing beschadigt, en u houdt er ook nog een zere rug aan over.

Daarom is een verhuislift bij een verhuizing een echt goede oplossing, voor een enkel moeilijk meubelstuk, of uw hele inboedel. Wij kunnen uw inboedel veilig en makkelijk tot de 8e (in sommige gevallen zelfs de 9e) verdieping naar boven of naar benden verplaatsen. Er is bij elke boeking van onze verhuislift een ervaren liftoperator ter plaatse, die ook als professionele verhuizer gaat helpen en u kunt voor een lage prijs (vanaf 89 Euro per uur) zonder zorgen en problemen verhuizen. Als de vracht niet meer dan 400kg weegt en er een groot raam of balkondeur op de juiste verdieping aanwezig is, kunnen wij het voor u liften.

Wij bieden zelfs een last-minute en 24/7 service, dus u kunt altijd bij ons terecht, ook als pas later blijkt, dat u het bij een moeilijk meubelstuk niet zonder de verhuislift gaat redden.

 

blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen, goede service

Bij lift-express.nl kunt u voor de regio Bree al een verhuislift vanaf EUR 98,-/uur boeken.

Bij ons begint de betaalde tijd pas te lopen bij aankomst op uw locatoie en als wij klaar zijn om te vertrekken wordt de tijd stop gezet. Gezien wij in de hele grensregio tussen Nederland, België en Duitsland werken, zijn wij zeer vlot ter plaatse en zijn ook last minute of spoedklussen geen enkel probleem voor onze ervaren operators.

Wij willen voor onze klanten een partner in de eigen regio zijn. Hierdoor hebben wij korte reistijden en lage voorrijkosten. De precieze opbouw van de prijzen kunt u in het tabblad prijzen bekijken.

Voor de medewerkers van lift-express.nl, is geen uitdaging te groot en wij zoeken altijd samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw specifieke situatie, ook voor uw verhuizing in Bree.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte voor een verhuizing Bree en omgeving aan.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?