Selecteer een pagina

Verhuizen naar Haarlem

Het gaat sneller en makkelijker met een verhuislift van Lift-Express.nl

De stad Haarlem, door haar ligging aan de Spaarne ook wel de Spaarnestad genoemd is een populaire stad in Noord-Holland. De rivier wordt vooral in de zomermaanden veel gebruikt door pleziervaart en trekt bezoekers uit het hele land. Gezien Haarlem in de in de noordvleugel van de Randstad ligt, is het een handige plaats om te wonen, vooral als u in de Randstad werkzaam bent. Deze mooie gemeente grenst onder andere aan de gemeenten Velsen, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede en Bloemendaal.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Ook voor Haarlem is een verhuislift een ideale oplossing!

Er zijn te veel redenen om te noemen, waarom onze verhuislift de ideale oplossing voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken is.

Het mooiste is, dat de verhuislift van lift-express.nl, met zijn 27 meter lengte en een draagvermogen van tot 400kg per lift niet alleen handig is als u gaat verhuizen.

Onze verhuislift kan tot aan de 8e, soms zelfs de 9e verdieping worden ingezet. Als de lading minder dan 400kg weegt en door een raam of een balkon deur op de juiste verdieping past, dan kunnen wij het voor u naar boven of beneden verplaatsen. En dat al vanaf 98 Euro per uur!

Dus dit geldt niet alleen maar wanneer u wilt verhuizen, maar ook als er bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, meubels of een aquarium naar een andere verdieping moeten worden verplaatst of vanaf de stoep naar binnen gebracht moeten worden.

Professionele ondersteuning op locatie

De altijd vriendelijke bestuurder van onze lift, is bovendien een ervaren verhuizer en hij kan u met alle nodige tips en trucs helpen. Vanaf de 8e verdieping, zijn wij uit veiligheidsredenen verplicht, om een tweede bestuurder in te zetten. Dat kost een beetje extra, zie onze prijslijst op lift-express.nl, maar u heeft dan ook gelijk en handige tweede hulpkracht ter plaatse.

Zoals u ziet ben u voor uw verhuizing in het centrum van Haarlem, maar ook in Haarlem-Noord en het Haarlemmerhoutkwartier bij lift-express.nl op het juiste adres.

blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Snel en goedkoop

80% van de opdrachten die wij krijgen, worden in slechts één uur afgerond, dat bespaard u dus veel tijd en geld. Vanaf het eerste uur kunt u bij lift-express.nl per 15 minuten afrekenen, dus als het een beetje langer duurt, komt u niet voor dure verrassingen te staan.

Een verhuizing is natuurlijk iets meer werk, echter bij een goede voorbereiding is het gemiddelde 2 persoons huishouden met 3 vrijwilligers in 2 uur geklaard.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?